Pinterest

Cartofi Hasselback cu salsa de porumb dulce şi ardei

Descoperă o rețetă gustoasă!
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

Sare

Unt

Ulei de măsline

(pentru salsa):

4 cartofi medii

1 ceapă roșie

1 cățel de usturoi

1 ardei gras roșu

Pătrunjel

Ulei de măsline

Chimen pudră

Suc de lămâie

Sare

Piper negru

Iaurt grecesc pentru servire
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

Sare

Unt

Ulei de măsline

(pentru salsa):

4 cartofi medii

1 ceapă roșie

1 cățel de usturoi

1 ardei gras roșu

Pătrunjel

Ulei de măsline

Chimen pudră

Suc de lămâie

Sare

Piper negru

Iaurt grecesc pentru servire
  1. Pași 1
    Cartofii se decojesc, se spală și se taie felii foarte subțiri cu un cuțit bine ascuțit, până aproape de bază. Nu se taie de tot. Se ung cu sare, unt și ulei de măsline și se bagă la cuptor timp de 25-30 de minute. Trebuie să iasă rumeni și moi.
  2. Pași 2
    Pentru salsa, scurgem porumbul, tăiem ceapa, usturoiul și ardeiul cubulețe iar pătrunjelul mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele Într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, suc de lămâie și chimen pudră.
  3. Pași 3
    Servim cu iaurt grecesc deasupra.