Cartofi Hasselback cu salsa de porumb dulce şi ardei
Descoperă o rețetă gustoasă!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
- Pași 1Cartofii se decojesc, se spală și se taie felii foarte subțiri cu un cuțit bine ascuțit, până aproape de bază. Nu se taie de tot. Se ung cu sare, unt și ulei de măsline și se bagă la cuptor timp de 25-30 de minute. Trebuie să iasă rumeni și moi.
- Pași 2Pentru salsa, scurgem porumbul, tăiem ceapa, usturoiul și ardeiul cubulețe iar pătrunjelul mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele Într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, suc de lămâie și chimen pudră.
- Pași 3Servim cu iaurt grecesc deasupra.
Descoperă și...












