Cartofi cu smântână și mazăre
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
500 g cartofi
1 ceapă roșie
200 g smântană
200 g brânză
150 g cașcaval
50 g unt
Sare
Piper
500 g cartofi
1 ceapă roșie
200 g smântană
200 g brânză
150 g cașcaval
50 g unt
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
500 g cartofi
1 ceapă roșie
200 g smântană
200 g brânză
150 g cașcaval
50 g unt
Sare
Piper
500 g cartofi
1 ceapă roșie
200 g smântană
200 g brânză
150 g cașcaval
50 g unt
Sare
Piper
- Pași 1Se așază pe masă ingredientele și ustensilele de lucru. Se taie ceapa felii și se călește.
- Pași 2Adăugăm cartofii spălați, curățați și tăiați cubulețe, împreună cu boabele de mazăre, 2-3 linguri de supă de legume, sare, piper după gust.
- Pași 3Lăsăm să fiarbă mai departe, dar acoperit cu un capac. După ce sunt gata legumele, punem smântâna, brânza și adăugăm cașcavalul ras. Dăm la cuptor pentru 10 minute.
- Pași 4Poftă mare!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
- DESCOPERĂ REȚETA
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
- DESCOPERĂ REȚETA
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Descoperă și...








.webp)
.webp)






