Broccoli cu carne de vită și tăieței
O rețetă sănătoasă și delicioasă. Cercel Mihaela
Ușor
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
250 g vrăbioară
1 ceapă roșie
250 g tăieței de casă
Ghimbir pudră
2 linguri ulei
1 lingură miere
2 linguri oțet de mere
2 linguri sos de soia
Piper negru
250 g vrăbioară
1 ceapă roșie
250 g tăieței de casă
Ghimbir pudră
2 linguri ulei
1 lingură miere
2 linguri oțet de mere
2 linguri sos de soia
Piper negru
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
250 g vrăbioară
1 ceapă roșie
250 g tăieței de casă
Ghimbir pudră
2 linguri ulei
1 lingură miere
2 linguri oțet de mere
2 linguri sos de soia
Piper negru
250 g vrăbioară
1 ceapă roșie
250 g tăieței de casă
Ghimbir pudră
2 linguri ulei
1 lingură miere
2 linguri oțet de mere
2 linguri sos de soia
Piper negru
- Pași 1Tăiem ceapa julien. Tăiem carnea în fâșii subțiri pe care le rumenim la foc iute într-o lingură de ulei. Scoatem carnea într-o farfurie, o păstrăm la cald.
- Pași 2Punem restul de ulei în tigaie și rumenim ceapa la foc iute. Adăugăm broccoli dezghețat ușor. Între timp, amestecăm mierea , ghimbirul, oțetul , sosul de soia și piperul într-un vas.
- Pași 3Turnăm amestecul peste broccoli și ținem la foc iute 2 minute. Adăugăm tăiețeii fierți și carnea de vită, amestecăm ușor câteva minute, până se înfierbântă tot amestecul. Servim imediat.
Descoperă și...