Pinterest

Broccoli cu carne de vită și tăieței

O rețetă sănătoasă și delicioasă. Cercel Mihaela
Ușor
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

250 g vrăbioară

1 ceapă roșie

250 g tăieței de casă

Ghimbir pudră

2 linguri ulei

1 lingură miere

2 linguri oțet de mere

2 linguri sos de soia

Piper negru
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

250 g vrăbioară

1 ceapă roșie

250 g tăieței de casă

Ghimbir pudră

2 linguri ulei

1 lingură miere

2 linguri oțet de mere

2 linguri sos de soia

Piper negru
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa julien. Tăiem carnea în fâșii subțiri pe care le rumenim la foc iute într-o lingură de ulei. Scoatem carnea într-o farfurie, o păstrăm la cald.
  2. Pași 2
    Punem restul de ulei în tigaie și rumenim ceapa la foc iute. Adăugăm broccoli dezghețat ușor. Între timp, amestecăm mierea , ghimbirul, oțetul , sosul de soia și piperul într-un vas.
  3. Pași 3
    Turnăm amestecul peste broccoli și ținem la foc iute 2 minute. Adăugăm tăiețeii fierți și carnea de vită, amestecăm ușor câteva minute, până se înfierbântă tot amestecul. Servim imediat.