Pinterest

Bogracs - gulaș unguresc

Este un fel de mâncare destul de consistentă, care potolește foamea pe deplin, dând o senzație de căldură într-o seară friguroasă.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle

0.5 kg cartofi

3 ardei (poate fi roșu, verde sau galben)

3 roșii

0.5 kg carne de vită

1 morcov

1 rădăcină de pătrunjel

1 țelină mică

1 ceapă

1 cățel usturoi

Ulei

Sare

Boia de ardei
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle

0.5 kg cartofi

3 ardei (poate fi roșu, verde sau galben)

3 roșii

0.5 kg carne de vită

1 morcov

1 rădăcină de pătrunjel

1 țelină mică

1 ceapă

1 cățel usturoi

Ulei

Sare

Boia de ardei
  1. Pași 1
    Se curăță și se taie ceapa - se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se adaugă ceapa și usturoiul tocat și se călesc.
  2. Pași 2
    Se taie carnea de vită în cuburi sau în felii și se pune într-o oală cu boiaua de ardei și sare. Se pune apă și se fierbe un pic la aburi.
  3. Pași 3
    Când se evaporă o parte din apă se pune încă aproximativ un litru de apă adăugându-se și legumele: ardeii, roșiile, morcovul, pătrunjelul și țelina. Se fierbe încă o dată.
  4. Pași 4
    Se adaugă cartofi tăiați în cuburi și fasolea (putem să tăiem păstăile în jumătăți sau să cumpărăm fasolea congelată gata tăiată) și se fierbe încă 15 minute până se înmoaie toate ingrediente (dar nu prea mult).