Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli
Un preparat vegetarian, ideal pentru persoanele care țin post.
Ușor
1 persoană
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle
100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
50 g morcovi
150 g dovleac plăcintar
1 cățel usturoi
50 g ceapă albă
5-6 frunze salată de primăvară mixtă
2 g sare
2 g piper negru măcinat
100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
50 g morcovi
150 g dovleac plăcintar
1 cățel usturoi
50 g ceapă albă
5-6 frunze salată de primăvară mixtă
2 g sare
2 g piper negru măcinat
Ingrediente pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle
100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
50 g morcovi
150 g dovleac plăcintar
1 cățel usturoi
50 g ceapă albă
5-6 frunze salată de primăvară mixtă
2 g sare
2 g piper negru măcinat
100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
50 g morcovi
150 g dovleac plăcintar
1 cățel usturoi
50 g ceapă albă
5-6 frunze salată de primăvară mixtă
2 g sare
2 g piper negru măcinat
- Pași 1Se curăță legumele proaspete, se spală. Se pune la fiert dovleacul tăiat cuburi în apă cu sare, împreună cu ceapa rondele și morcovul.
- Pași 2Se fierbe 20 minute, apoi se blendează, se dă gust.
- Pași 3Se pune broccoli la fiert în apă cu sare, cu un cățel de usturoi și puțină ceapă, se fierbe 3-4 minute, apoi se blendează, se dă gust.
- Pași 4Amestecul 4 season Bonduelle se fierbe 34 minute în apă cu sare. Se montează pe farfurie, după imaginație, cele două piureuri, legumele și salata. E gata. Poftă bună!
Sfaturi în bucătărie
Pentru cei care țin post sau pentru vegetarieni, ceva hrănitor.
Descoperă și...












