Pinterest

Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli

Un preparat vegetarian, ideal pentru persoanele care țin post.
Ingrediente
pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle

100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

50 g morcovi

150 g dovleac plăcintar

1 cățel usturoi

50 g ceapă albă

5-6 frunze salată de primăvară mixtă

2 g sare

2 g piper negru măcinat
Ingrediente pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle

100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

50 g morcovi

150 g dovleac plăcintar

1 cățel usturoi

50 g ceapă albă

5-6 frunze salată de primăvară mixtă

2 g sare

2 g piper negru măcinat
  1. Pași 1
    Se curăță legumele proaspete, se spală. Se pune la fiert dovleacul tăiat cuburi în apă cu sare, împreună cu ceapa rondele și morcovul.
  2. Pași 2
    Se fierbe 20 minute, apoi se blendează, se dă gust.
  3. Pași 3
    Se pune broccoli la fiert în apă cu sare, cu un cățel de usturoi și puțină ceapă, se fierbe 3-4 minute, apoi se blendează, se dă gust.
  4. Pași 4
    Amestecul 4 season Bonduelle se fierbe 34 minute în apă cu sare. Se montează pe farfurie, după imaginație, cele două piureuri, legumele și salata. E gata. Poftă bună!

Sfaturi în bucătărie

Pentru cei care țin post sau pentru vegetarieni, ceva hrănitor.