Chiftele de fasole
O masă vegetariană!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
 Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
- Pași 1Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.
 - Pași 2Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.
 - Pași 3Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).
 - Pași 4Tăiați mici discuri de aluat și adăugațile pe folie întro tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.
 - Pași 5Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.
 
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute 
- DESCOPERĂ REȚETA
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez
 - DESCOPERĂ REȚETA
Orez cu fasole roșie în sos
O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
 - DESCOPERĂ REȚETA
Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!
 
Descoperă și...















.webp)
