Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Chiftele de fasole
O masă vegetariană!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
Pași 1
Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.
Pași 2
Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.
Pași 3
Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).
Pași 4
Tăiați mici discuri de aluat și adăugațile pe folie întro tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.
Pași 5
Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu or...
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de o...
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie
O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială.