Supă de roșii cu fasole roșie, porumb și bacon
O rețetă surprinzător de ușoară!
Mediu
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
1 ceapă
600 ml. suc de roșii
8-10 felii de bacon
2 linguri ketchup
1/2 linguriță sos tabasco
1-2 frunze de dafin
Câteva crenguțe de coriandru
Sare după gust
Piper după gust
1 ceapă
600 ml. suc de roșii
8-10 felii de bacon
2 linguri ketchup
1/2 linguriță sos tabasco
1-2 frunze de dafin
Câteva crenguțe de coriandru
Sare după gust
Piper după gust
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
1 ceapă
600 ml. suc de roșii
8-10 felii de bacon
2 linguri ketchup
1/2 linguriță sos tabasco
1-2 frunze de dafin
Câteva crenguțe de coriandru
Sare după gust
Piper după gust
1 ceapă
600 ml. suc de roșii
8-10 felii de bacon
2 linguri ketchup
1/2 linguriță sos tabasco
1-2 frunze de dafin
Câteva crenguțe de coriandru
Sare după gust
Piper după gust
- Pași 1Se taie ceapa și baconul în cubulețe. Se prăjesc într-o cratiță, amestecând, timp de 4-5 minute.
- Pași 2Se toarnă sosul de roșii și se dă în fiert. Se adaugă fasolea roșie cu porumb în sos mexican și ketchup.
- Pași 3Se gătește la foc moderat timp de 2-3 minute, se adaugă frunzele de dafin, sarea, piperul negru și sosul Tabasco.
- Pași 4Se fierbe încă 23 minute, iar la servire se decorează cu crenguțe de coriandru.
Sfaturi în bucătărie
Poți păstra pachetul de bacon deschis în frigider timp de o săptămână. După congelare, se poate păstra la congelator maxim două luni.
Descoperă și...