Pinterest

Supă de roșii cu fasole roșie, porumb și bacon

O rețetă surprinzător de ușoară!
Mediu
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

1 ceapă

600 ml. suc de roșii

8-10 felii de bacon

2 linguri ketchup

1/2 linguriță sos tabasco

1-2 frunze de dafin

Câteva crenguțe de coriandru

Sare după gust

Piper după gust
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

1 ceapă

600 ml. suc de roșii

8-10 felii de bacon

2 linguri ketchup

1/2 linguriță sos tabasco

1-2 frunze de dafin

Câteva crenguțe de coriandru

Sare după gust

Piper după gust
  1. Pași 1
    Se taie ceapa și baconul în cubulețe. Se prăjesc într-o cratiță, amestecând, timp de 4-5 minute.
  2. Pași 2
    Se toarnă sosul de roșii și se dă în fiert. Se adaugă fasolea roșie cu porumb în sos mexican și ketchup.
  3. Pași 3
    Se gătește la foc moderat timp de 2-3 minute, se adaugă frunzele de dafin, sarea, piperul negru și sosul Tabasco.
  4. Pași 4
    Se fierbe încă 23 minute, iar la servire se decorează cu crenguțe de coriandru.

Sfaturi în bucătărie

Poți păstra pachetul de bacon deschis în frigider timp de o săptămână. După congelare, se poate păstra la congelator maxim două luni.