Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pate de vinete cu ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
250 g vinete coapte
1 ceapă
4-5 felii roșii deshidratate din ulei
1 cățel de usturoi
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
250 g vinete coapte
1 ceapă
4-5 felii roșii deshidratate din ulei
1 cățel de usturoi
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Pași 1
Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.
Pași 2
Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.
Pași 3
Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.
Pași 4
Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 12 linguri de ulei de măsline.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.