Pinterest

Mâncare de linte cu carne de porc la cuptor

Mâncare delicioasă de linte cu carne de porc.
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle

2 cepe

250 g carne de porc

1 cutie roșii tocate în bulion

2-3 căni supă de legume

2 linguri unt

1 legătură pătrunjel verde

Sare

Piper

Chimion
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle

2 cepe

250 g carne de porc

1 cutie roșii tocate în bulion

2-3 căni supă de legume

2 linguri unt

1 legătură pătrunjel verde

Sare

Piper

Chimion
  1. Pași 1
    Într-o tigaie mare se călește ceapa tocată mărunt cu puțin unt, un minut, amestecând tot timpul. Se adaugă lintea și după 5 minute se adaugă supa de legume.
  2. Pași 2
    Se adaugă roșiile în bulion și se dă totul în 1 -2 clocote. Se condimentează cu sare, piper și chimion, apoi se transferă într-o tavă termorezistentă.
  3. Pași 3
    Se prăjește carnea de porc tăiată cubulețe și se adaugă peste linte. Se pune la cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute, se presară pătrunjel verde tocat și se servește. Poftă bună!