Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Muffins cu ciuperci
Un preparat simplu de făcut, dar foarte delicios.
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
400 g Ciuperci feliate Bonduelle
50 ml. ulei
300 g făină
20 ml. smântână
20 ml. iaurt
5 g praf de copt
3 ouă de găină
20 g ceapă
20 g morcov
5 g oregano
Ingrediente pentru 5 persoane
400 g Ciuperci feliate Bonduelle
50 ml. ulei
300 g făină
20 ml. smântână
20 ml. iaurt
5 g praf de copt
3 ouă de găină
20 g ceapă
20 g morcov
5 g oregano
Pași 1
Batem bine ouăle cu smântâna, iaurtul și uleiul. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt, omogenizăm bine aluatul până devine ca o smântâna groasă, apoi călim ceapa și morcovul.
Pași 2
Adăugăm ciupercile până scade apa. Lăsăm să se răcească și adăugăm 3 linguri din aluat. Ungem formele și tapetăm cu hârtie de copt, apoi turnăm 2 linguri de aluat și 2 linguri din compoziția de ciuperci.
Pași 3
Introducem la cuptor pentru 35 minute. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...