Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Gratin de paste și legume cu brânză
Penne cu legume și brânză la cuptor.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
Pași 1
Încingeți cuptorul la 190 grade Celsius. Puneți pastele la fiert, în mai multă apă clocotind, cu puțină sare. Fierbeți-le timpul indicat de producător și, când sunt gata, scurgeți pastele de apă. Într-o tigaie, încingeți lingura de ulei și căliți un pic prazul. Puneți și fasolea împreună cu morcovul, ciupercile, vânăta și lăsați legumele să se înmoaie un pic.
Pași 2
Într-un vas de Jena potrivit ca mărime, puneți pastele scurse, legumele călite și ardeiul gras (curățat de semințe și cotor, spalat și tăiat bețigașe). Cu ajutorul a două furculițe, amestecați usor, astfel încât legumele să fie uniform distribuite. Într-un castron, bateți ouăle. Adaugați smântâna/ laptele, un pic de sare, piper și cimbrul uscat. Amestecați bine.
Pași 3
Turnați amestecul de ouă și smântână peste paste și legume. Radeți mărunt brânza Ceddar și amestecați-o cu mozzarella. Distribuiți uniform peste paste și legume. Râșniți un pic de piper deasupra și băgați în cuptorul încins. Lăsați 25-30 de minute, până când amestecul de smântână și ouă s-a legat cu legumele și pastele, iar brânza de deasupra s-a transformat într-o crustă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...