Pinterest

Tostadas cu rasol de găină

O rețetă delicioasă, savuroasă și destul de ușor de preparat.
Ușor
3 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă roșii cuburi

1 ceapă

1-2 căței usturoi

Sare

Sos tabasco

2 linguri ulei de măsline

1 piept de găina rasol

3 felii pâine prăjită

1 salată verde

1/2 avocado

Smântână fermentată

Piper negru măcinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă roșii cuburi

1 ceapă

1-2 căței usturoi

Sare

Sos tabasco

2 linguri ulei de măsline

1 piept de găina rasol

3 felii pâine prăjită

1 salată verde

1/2 avocado

Smântână fermentată

Piper negru măcinat
  1. Pași 1
    Tocați ceapa fin și o căliți în uleiul de măsline. Adăugați usturoiul tocat fin, lăsați putin, apoi adăugați roșiile din conservă. Lăsați să fiarbă 2-3 minute, apoi adăugați boabele de fasole clătite și scurse.
  2. Pași 2
    Lăsați să fiarbă 10 minute. Adăugați carnea de găina ruptă fâșii, potriviți de sare și piper și sosul tabasco, după cât vreți de iute.
  3. Pași 3
    Așezați în farfurie câte o felie de pâine prăjita (tostado), un polonic din carnea cu legume, frunze de salată verde, felii de avocado și smântână fermentată. Serviți imediat.
  4. Pași 4
    Dacă nu aveți rasolul pregătit, puteți fierbe înainte carnea de găină, la foc mic, împreună cu legumele, după preferință (ceapă, morcov, gulie, rădăcină de țelină), sarea și piperul boabe. Zeama o puteți folosi la supă sau la orez. Puteți folosi și pulpe de găină dezosate și rupte fâșii , în funcție de preferință.