Pinterest

Tocaniță de ciuperci cu smântână și mămăligă

O rețetă delicioasă și ușoară de tocăniță de ciuperci, smântână și mămăligă de la Bonduelle pentru toată familia.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

3 linguri smântână

5-6 fire pătrunjel

Sare

50 g unt

1 lingură făină

3-4 căței usturoi

1 ceapă

Măghiran

200 g mălai pentru mămăligă

Piper

Kaizer
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

3 linguri smântână

5-6 fire pătrunjel

Sare

50 g unt

1 lingură făină

3-4 căței usturoi

1 ceapă

Măghiran

200 g mălai pentru mămăligă

Piper

Kaizer
  1. Pași 1
    Pentru început, tăiem ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie, O călim cu unt până devine aurie.
  2. Pași 2
    Feliem ciupercile și le punem peste ceapa călită.
  3. Pași 3
    Adăugăm 100 ml apă peste amestec și lăsăm să fiarbă câteva minute. După adăugăm câteva fire de pătrunjel tocat mărunt, sare și piper, după gustul nostru.
  4. Pași 4
    Adăugăm măghiranul și lăsăm să dea în clocot. Între timp, dizolvăm făina în smântână și punem amestecul obținut peste ciuperci.
  5. Pași 5
    Când tocănița de ciuperci este aproape gata, adăugăm usturoiul pisat. Pregătim mămăliga. După ce totul este gata, punem mămăliga pe un platou și presăm pătrunjelul tocat. Tocănița de ciuperci cu smântână și mămăligă este gata și se poate servi. Poftă bună!