Tocăniță de ciuperci Bonduelle cu mămăligă
De post, de sezon, poate fi pregătită ușor de toată lumea: tocăniță, mămăligă, sos de roșii.
Ușor
3 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
140 g Ciuperci întregi Bonduelle
50 g baby onions în oțet
60 g roșii cherry
150 g roșii în bulion
4-5 frunze busuioc
2 g sare
2 g piper negru măcinat
1 crenguță cimbrișor proaspăt
1 g zahăr
10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)
1/2 legătură pătrunjel
30 ml. ulei de măsline
50 g mălai
50 g ardei gras
50 g baby onions în oțet
60 g roșii cherry
150 g roșii în bulion
4-5 frunze busuioc
2 g sare
2 g piper negru măcinat
1 crenguță cimbrișor proaspăt
1 g zahăr
10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)
1/2 legătură pătrunjel
30 ml. ulei de măsline
50 g mălai
50 g ardei gras
Ingrediente pentru 3 persoane
140 g Ciuperci întregi Bonduelle
50 g baby onions în oțet
60 g roșii cherry
150 g roșii în bulion
4-5 frunze busuioc
2 g sare
2 g piper negru măcinat
1 crenguță cimbrișor proaspăt
1 g zahăr
10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)
1/2 legătură pătrunjel
30 ml. ulei de măsline
50 g mălai
50 g ardei gras
50 g baby onions în oțet
60 g roșii cherry
150 g roșii în bulion
4-5 frunze busuioc
2 g sare
2 g piper negru măcinat
1 crenguță cimbrișor proaspăt
1 g zahăr
10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)
1/2 legătură pătrunjel
30 ml. ulei de măsline
50 g mălai
50 g ardei gras
- Pași 1Curățăm legumele, le spălăm și pregătim ingredientele.
- Pași 2Pregătim mămăliga, adăugând în apa cu sare și puțin ulei, pătrunjel, cimbru, busuioc. Amestecăm și apoi, când fierbe apa, adăugăm și mălaiul. Lăsăm 15 minute la foc mic.
- Pași 3Pregătim sosul de roșii din roșii în bulion, cu sare, piper, un pic de zahăr, busuioc. Fierbem 15 minute la foc mic, dăm gust, blenduim.
- Pași 4Tocănița de ciuperci se pregătește astfel: călim arpagicul (baby onion) în ulei de măsline, cu ardei gras cubulețe, ciupercile Bonduelle, roșii în bulion, sare, piper, un pic de zahăr, busuioc, cimbrișor proaspăt. Fierbem 10 minute, dăm gust.
- Pași 5Uleiul de pătrunjel se pregătește simplu: blenduim ulei de măsline cu pătrunjel, sare, piper. Montăm preparatul, după imaginație: sosul de roșii, mămăliga, tocănita peste mămăligă, uleiul de pătrunjel pe lângă, decoram cu frunze de salată și gata! Poftă bună!
Descoperă și...