Pinterest

Tocăniță de ciuperci Bonduelle cu mămăligă

De post, de sezon, poate fi pregătită ușor de toată lumea: tocăniță, mămăligă, sos de roșii.
Ușor
3 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
140 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g baby onions în oțet

60 g roșii cherry

150 g roșii în bulion

4-5 frunze busuioc

2 g sare

2 g piper negru măcinat

1 crenguță cimbrișor proaspăt

1 g zahăr

10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)

1/2 legătură pătrunjel

30 ml. ulei de măsline

50 g mălai

50 g ardei gras
Ingrediente pentru 3 persoane
140 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g baby onions în oțet

60 g roșii cherry

150 g roșii în bulion

4-5 frunze busuioc

2 g sare

2 g piper negru măcinat

1 crenguță cimbrișor proaspăt

1 g zahăr

10 g salată de primăvară (frizee, endivia, radicchio)

1/2 legătură pătrunjel

30 ml. ulei de măsline

50 g mălai

50 g ardei gras
  1. Pași 1
    Curățăm legumele, le spălăm și pregătim ingredientele.
  2. Pași 2
    Pregătim mămăliga, adăugând în apa cu sare și puțin ulei, pătrunjel, cimbru, busuioc. Amestecăm și apoi, când fierbe apa, adăugăm și mălaiul. Lăsăm 15 minute la foc mic.
  3. Pași 3
    Pregătim sosul de roșii din roșii în bulion, cu sare, piper, un pic de zahăr, busuioc. Fierbem 15 minute la foc mic, dăm gust, blenduim.
  4. Pași 4
    Tocănița de ciuperci se pregătește astfel: călim arpagicul (baby onion) în ulei de măsline, cu ardei gras cubulețe, ciupercile Bonduelle, roșii în bulion, sare, piper, un pic de zahăr, busuioc, cimbrișor proaspăt. Fierbem 10 minute, dăm gust.
  5. Pași 5
    Uleiul de pătrunjel se pregătește simplu: blenduim ulei de măsline cu pătrunjel, sare, piper. Montăm preparatul, după imaginație: sosul de roșii, mămăliga, tocănita peste mămăligă, uleiul de pătrunjel pe lângă, decoram cu frunze de salată și gata! Poftă bună!