Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
250 g tagliatele nero di sepia
300 g calamar
8 buc. file de anșoa
1 legătură mică usturoi
4-5 linguri ulei de măsline
Sare
50 ml. vin alb
Piper
250 g tagliatele nero di sepia
300 g calamar
8 buc. file de anșoa
1 legătură mică usturoi
4-5 linguri ulei de măsline
Sare
50 ml. vin alb
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
250 g tagliatele nero di sepia
300 g calamar
8 buc. file de anșoa
1 legătură mică usturoi
4-5 linguri ulei de măsline
Sare
50 ml. vin alb
Piper
250 g tagliatele nero di sepia
300 g calamar
8 buc. file de anșoa
1 legătură mică usturoi
4-5 linguri ulei de măsline
Sare
50 ml. vin alb
Piper
- Pași 1Se fierb pastele timp de 3 minute, apoi se scurg și se răcesc.
- Pași 2Într-o cratiță se pune uleiul de măsline, se adaugă usturoiul, calamarul tăiat bucățele și se stinge cu vin.
- Pași 3Se adaugă pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se lasă la înăbușit timp de 10 minute la foc mic, după care se adaugă tagliatele si porumbul. Se servește cu feliile de anșoa. Poftă bună!
Descoperă și...