Ruladă de somon afumat cu sparanghel
Ruladă de somon afumat cu porumb, ricotta și sparanghel.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
- Pași 1Se amestecă ricotta cu porumbul, somonul și se condimentează cu sare și piper. Se pune compoziția pe lipie și se rulează, după care se taie în 6 felii.
- Pași 2Sparanghelul se curăță, se unge cu ulei și se pune pe grătar 5 minute.
- Pași 3Se servește rulada împreună cu sparanghelul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
- DESCOPERĂ REȚETA
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Descoperă și...
















