Paste colorate cu porumb și șuncă
Paste în trei culori cu porumb, maioneză și șuncă.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
- Pași 1Pastele se pun la fiert în apă clocotită, cu sare. Șunca se taie felioare și se prepară în maioneză dintr-un ou.
- Pași 2Pastele se spală și se scurg bine de apă, iar peste paste se adaugă o cutie de porumb, șunca tăiată felioare, maioneza, măslinele negre rondele. Se adaugă chilli, sare și busuioc uscat.
- Pași 3Se amestecă totul și se servesc reci. Poftă bună!
Descoperă și...