Mușchiuleț de porc a la Toscana
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
- Pași 1Se spală mușchiulețul.
- Pași 2Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.
- Pași 3Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.
- Pași 4Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.
- Pași 5Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcânduse mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!
Descoperă și...