La fantasia di caprese
Orez sălbatic cu sos de ciuperci, cruton de pâine, ou de prepeliță și salată caprese.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
- Pași 1Se fierbe orezul basmatic conform indicațiilor de pe ambalaj, cu puțină sare, timp de 8 minute.
- Pași 2Între timp pregătim sosul de ciuperci: ciupercile cu smântâna lichidă se pune pe foc timp de 7-10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la răcit.
- Pași 3Bruschetele de pâine se pun la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
- Pași 4Ouăle de prepeliță se prăjesc întro tigaie cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și busuioc.
- Pași 5Se servește orezul, peste care se pune sosul de ciuperci, un cruton de pâine, un ou de prepeliță și salata caprese. Poftă bună!
Descoperă și...












