Pinterest

La fantasia di caprese

Orez sălbatic cu sos de ciuperci, cruton de pâine, ou de prepeliță și salată caprese.
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

100 g orez basmatic

2 ouă de prepeliță

2 bruschete pâine

100 ml. smântână lichidă

60 g salată caprese

Sare

Ulei de măsline

Piper

Busuioc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

100 g orez basmatic

2 ouă de prepeliță

2 bruschete pâine

100 ml. smântână lichidă

60 g salată caprese

Sare

Ulei de măsline

Piper

Busuioc
  1. Pași 1
    Se fierbe orezul basmatic conform indicațiilor de pe ambalaj, cu puțină sare, timp de 8 minute.
  2. Pași 2
    Între timp pregătim sosul de ciuperci: ciupercile cu smântâna lichidă se pune pe foc timp de 7-10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la răcit.
  3. Pași 3
    Bruschetele de pâine se pun la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
  4. Pași 4
    Ouăle de prepeliță se prăjesc întro tigaie cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și busuioc.
  5. Pași 5
    Se servește orezul, peste care se pune sosul de ciuperci, un cruton de pâine, un ou de prepeliță și salata caprese. Poftă bună!