Fasole verde cu cocos și ghimbir
Mâncare vegetariană gustoasă.
Ușor
4 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
50 g răzătură de cocos
1 ghimbir
1 chili roșu, tăiat mărunt
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie, tăiată mărunt
40 ml. iaurt natur
Sare
300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
50 g răzătură de cocos
1 ghimbir
1 chili roșu, tăiat mărunt
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie, tăiată mărunt
40 ml. iaurt natur
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
50 g răzătură de cocos
1 ghimbir
1 chili roșu, tăiat mărunt
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie, tăiată mărunt
40 ml. iaurt natur
Sare
300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
50 g răzătură de cocos
1 ghimbir
1 chili roșu, tăiat mărunt
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie, tăiată mărunt
40 ml. iaurt natur
Sare
- Pași 1Răzătura de cocos, ghimbirul și chili se pun într-un blender, se adaugă puțină apă, și se prepară o pastă gustoasă.
- Pași 2Uleiul se încinge într-o tigaie, se prăjește ceapa, apoi se adaugă pasta cu cocos.
- Pași 3Se sărează, se adaugă iaurtul, apoi legumele, se amestecă bine, și se călește 5-6 minute.
- Pași 4Poate fi o garnitură minunată pentru pește.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Descoperă și...