Curry de pui cu garnitură de legume
Curry de pui cu garnitură de legume Bonduelle. Creangă Ionela
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 linguri chutney de gogonele
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță ghimbir tăiat mărunt
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță scortișoară
3 linguri praf de curry
1/2 linguriță fulgi de chili
4 căței usturoi
500 g piept de pui
250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime
1 Lămâie
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 linguri chutney de gogonele
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță ghimbir tăiat mărunt
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță scortișoară
3 linguri praf de curry
1/2 linguriță fulgi de chili
4 căței usturoi
500 g piept de pui
250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime
1 Lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 linguri chutney de gogonele
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță ghimbir tăiat mărunt
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță scortișoară
3 linguri praf de curry
1/2 linguriță fulgi de chili
4 căței usturoi
500 g piept de pui
250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime
1 Lămâie
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 linguri chutney de gogonele
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță ghimbir tăiat mărunt
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță scortișoară
3 linguri praf de curry
1/2 linguriță fulgi de chili
4 căței usturoi
500 g piept de pui
250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime
1 Lămâie
- Pași 1Pieptul de pui se taie fâșii subțiri, se condimentează cu sare, piper, sos de soia, puțin ulei de măsline, zeamă de lămâie și se lasă la marinat o oră, la frigider.
- Pași 2Într-o tigaie se pune la încins uleiul de măsline, apoi se adaugă usturoiul tocat mărunt, fulgii de chili, ghimbirul, praful de curry, scorțișoara și nucșoara . Se prăjesc aproximativ 2 minute la foc iute. Se adaugă carnea de pui, amestecând pentru a se rumeni uniform.
- Pași 3Se adaugă cele 2 linguri de chutney de gogonele și iaurtul și se lasă pe foc până când carnea devine fragedă și sosul rezultat s-a îngroșat. Se servește împreună cu un mix de legume (amestec de legume macedonean, porumb dulce boabe și fasole roșie boabe de la Bonduelle), care a fost în prealabil sotat la tigaie în unt.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Descoperă și...