Pinterest

Curry de pui cu garnitură de legume

Curry de pui cu garnitură de legume Bonduelle. Creangă Ionela
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 linguri chutney de gogonele

3 linguri ulei de măsline

1 linguriță ghimbir tăiat mărunt

1/2 linguriță nucșoară

1/2 linguriță scortișoară

3 linguri praf de curry

1/2 linguriță fulgi de chili

4 căței usturoi

500 g piept de pui

250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime

1 Lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 linguri chutney de gogonele

3 linguri ulei de măsline

1 linguriță ghimbir tăiat mărunt

1/2 linguriță nucșoară

1/2 linguriță scortișoară

3 linguri praf de curry

1/2 linguriță fulgi de chili

4 căței usturoi

500 g piept de pui

250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime

1 Lămâie

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabePorumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Pieptul de pui se taie fâșii subțiri, se condimentează cu sare, piper, sos de soia, puțin ulei de măsline, zeamă de lămâie și se lasă la marinat o oră, la frigider.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie se pune la încins uleiul de măsline, apoi se adaugă usturoiul tocat mărunt, fulgii de chili, ghimbirul, praful de curry, scorțișoara și nucșoara . Se prăjesc aproximativ 2 minute la foc iute. Se adaugă carnea de pui, amestecând pentru a se rumeni uniform.
  3. Pași 3
    Se adaugă cele 2 linguri de chutney de gogonele și iaurtul și se lasă pe foc până când carnea devine fragedă și sosul rezultat s-a îngroșat. Se servește împreună cu un mix de legume (amestec de legume macedonean, porumb dulce boabe și fasole roșie boabe de la Bonduelle), care a fost în prealabil sotat la tigaie în unt.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.