Cupe din tortilla din fasole roşie
Colorate, delicioase, potrivite în orice ocazie.
Ușor
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Fasole roşie boabe Bonduelle
100 g carne tocată mixtă
Salată verde
2 - 3 linguri de brânză gruyere rasă
4 bucăţi de tortilla
Sare, piper
100 g carne tocată mixtă
Salată verde
2 - 3 linguri de brânză gruyere rasă
4 bucăţi de tortilla
Sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Fasole roşie boabe Bonduelle
100 g carne tocată mixtă
Salată verde
2 - 3 linguri de brânză gruyere rasă
4 bucăţi de tortilla
Sare, piper
100 g carne tocată mixtă
Salată verde
2 - 3 linguri de brânză gruyere rasă
4 bucăţi de tortilla
Sare, piper
- Pași 1Aşezăm cele 4 tortilla în forme pentru brioşe şi le dăm la cuptor timp de 8 minute, la 180 ° C. Cupele trebuie să devină crocante.
- Pași 2Scoatem cupele din forme şi le lăsăm să se răcească în timp ce pregătim carnea.
- Pași 3Călim carnea tocată în puţin ulei, adăgam sare şi piper după gust, iar la final fasolea roşie.
- Pași 4Punem în cele 4 cupe salata, amestecul de carne tocată şi fasole, iar deasupra brânza gruyere.
Sfaturi în bucătărie
Putem adăuga câteva frunze de ceapă verde tocate în aceste cupe.
Descoperă și...