Burger de vițel cu roșii cherry și ciuperci
Burger de vițel cu roșii cherry și ciuperci.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
500 g roșii cherry
8 frunze salată creață
4 chifle de burger cu susan
600 g carne tocată vițel
1 ou
1 morcov
2 linguri muștar dijon
1 legatură ceapă verde
1 legatură pătrunjel
Boia
Sare
Piper
500 g roșii cherry
8 frunze salată creață
4 chifle de burger cu susan
600 g carne tocată vițel
1 ou
1 morcov
2 linguri muștar dijon
1 legatură ceapă verde
1 legatură pătrunjel
Boia
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
500 g roșii cherry
8 frunze salată creață
4 chifle de burger cu susan
600 g carne tocată vițel
1 ou
1 morcov
2 linguri muștar dijon
1 legatură ceapă verde
1 legatură pătrunjel
Boia
Sare
Piper
500 g roșii cherry
8 frunze salată creață
4 chifle de burger cu susan
600 g carne tocată vițel
1 ou
1 morcov
2 linguri muștar dijon
1 legatură ceapă verde
1 legatură pătrunjel
Boia
Sare
Piper
- Pași 1Se ia carnea tocată și se amestecă împreună cu oul, morcovul ras, ceapa tăiată mărunt, muștarul, sarea, piperul și boiaua.
- Pași 2Se formează 4 biluțe care se aranjează în formă de burger de dimensiunea chiflei.
- Pași 3Se pun pe grătar 5 minute pe fiecare parte. Într-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei de măsline și se călesc roșiile cherry și ciupercile, după care se condimentează cu sare și piper. Când sunt gata, se adaugă pătrunjelul.
- Pași 4Se taie chiflele pe jumătate și se încălzesc pe grătar timp de 30 secunde. Se bagă întro chiflă carnea împreună cu salata, se adaugă roșiile și ciupercile și se servește. Poftă bună!
Descoperă și...












