Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb
Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb.
Ușor
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
- Pași 1Se pune peștele la grătar și se condimentează când e gata. Se pune o crenguță de rozmarin între 2 bucăți de pește și se lasă la răcit.
- Pași 2Fasolea și porumbul se pun în tigaie cu puțin ulei de măsline, lămâie și 100 ml apă.
- Pași 3Se condimentează cu sare și piper și se servește împreună cu bibanul de mare și un pahar de vin alb. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
- DESCOPERĂ REȚETA
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
- DESCOPERĂ REȚETA
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Descoperă și...
















