Tagliolini cu somon
Paste negre cu somon și ciuperci.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400-500 g file de somon
400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)
400 ml. smântână dulce
1 lingură ulei de măsline
Sare
Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)
Parmezan ras
Piper
400-500 g file de somon
400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)
400 ml. smântână dulce
1 lingură ulei de măsline
Sare
Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)
Parmezan ras
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400-500 g file de somon
400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)
400 ml. smântână dulce
1 lingură ulei de măsline
Sare
Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)
Parmezan ras
Piper
400-500 g file de somon
400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)
400 ml. smântână dulce
1 lingură ulei de măsline
Sare
Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)
Parmezan ras
Piper
- Pași 1Se pun pastele la fiert în apă fierbinte cu sare pentru 8-10 minute, în funcție de timpul specificat pe ambalaj, și se pregăteste sosul.
- Pași 2Într-un vas se pune smântâna dulce, nucșoară dacă dorim și se lăsă să dea într-un clocot (timp de 1 minut). La final se potriveste de sare, piper, se adăuga verdeața (busuioc, oregano, pătrunjel, iarba ciorii) și se ia de pe foc.
- Pași 3Se scurg pastele, se amestecă cu o lingură de ulei de măsline, să nu se lipească între ele și se servesc cu somon și sos de smântână presărat cu parmezan ras și verdețuri.
- Pași 4Este aromat, delicat, un meniu cu totul deosebit atât pentru o cină obișnuită, cât și pentru o masă cu pretenții. Poftă bună!
Descoperă și...