Supă de linte
O supă sățioasă și delicioasă, gata în mai puțin de 1 oră!
Ușor
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
50 ml ulei de măsline
2 roșii mari
1 ceapă albă
4 căței de usturoi
1 legătură pătrunjel
1 vârf de coriandru
1 vârf de curcuma
1 vârf de chimion
1 vârf de boia
sare
50 ml ulei de măsline
2 roșii mari
1 ceapă albă
4 căței de usturoi
1 legătură pătrunjel
1 vârf de coriandru
1 vârf de curcuma
1 vârf de chimion
1 vârf de boia
sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
50 ml ulei de măsline
2 roșii mari
1 ceapă albă
4 căței de usturoi
1 legătură pătrunjel
1 vârf de coriandru
1 vârf de curcuma
1 vârf de chimion
1 vârf de boia
sare
50 ml ulei de măsline
2 roșii mari
1 ceapă albă
4 căței de usturoi
1 legătură pătrunjel
1 vârf de coriandru
1 vârf de curcuma
1 vârf de chimion
1 vârf de boia
sare
- Pași 1Tăiem ceapa, roșiile cubulețe, tocăm pătrunjelul și usturoiul. Punem uleiul într-o oală și călim ceapa la foc mediu timp de 5-10 minute, până devine translucidă
- Pași 2Adăugăm usturoiul, coriandrul, chimonul, curcuma, boia și sarea. Amestecăm bine, după care adăugăm roșiile și așteptăm ca acestea să fiarbă.
- Pași 3Adăugăm pătrunjelul și amestecăm, dupa care punem și lintea și 2 litri de apă. Lăsăm să fiarbă aproximativ 40 minute.
- Pași 4Pasăm supa cu mixerul și potrivim după gust cu sare și piper. Servim supa caldă cu puține condimente presărate, la alegere.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Dhal - supă hindi
În India există un proverb care spune că în fiecare casă, cel puțin odată pe zi, oamenii mănâncă dhal.
Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Linte cu legume gratinate la cuptor
Rețetă de linte cu legume gratinate la cuptor este delicioasă și sățioasă și constituie un fel principal vegetarian sănătos.
Descoperă și...