Pinterest

Supă de borș

Este o supă pregătită pe bază de borș, cu adaos de cârnați, zarzavaturi și condimente.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle

200 g cârnati albi

0.5 l borș

1 pătrunjel

4 cartofi

1 ceapă

4 căței usturoi

Sare

Piper

Măghiran
Ingrediente pentru 4 persoane
1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle

200 g cârnati albi

0.5 l borș

1 pătrunjel

4 cartofi

1 ceapă

4 căței usturoi

Sare

Piper

Măghiran
  1. Pași 1
    Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.
  2. Pași 2
    Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.
  3. Pași 3
    Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.
  4. Pași 4
    Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.

Sfaturi în bucătărie

Borșul se găsește în magazine, dar cel mai bun rămâne cel de casă: Se pun făină de secară și o felie de pâine de secară într-un borcan sau o oală de lut și se acoperă 0.1 litri de apă caldă, fiartă în prealabil, se lasă timp de 3 zile la un loc cald.