Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola
O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle
750 g supă bază de legume
250 g orez arborio
100 g roșii deshidratate
80 g roșii cherry
50 g rucola
o ceapă albă
100 g parmezan
100 g unt
60 ml vin alb sec
Piper alb
Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle
750 g supă bază de legume
250 g orez arborio
100 g roșii deshidratate
80 g roșii cherry
50 g rucola
o ceapă albă
100 g parmezan
100 g unt
60 ml vin alb sec
Piper alb
Sare
Pași 1
Mărunțim ceapa, roșiile deshidratate și cele proaspete și tăiem în felii mici parmezanul.
Pași 2
Topim untul într-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Adăugăm ceapa și lăsăm să se călească aproximativ 3 minute. Apoi adăugăm ciupercile întregi scurse de lichid în prealabil, lăsăm să fiarbă 2 minute, după care punem orezul. Reducem focul la mediu spre scăzut și amestecăm pentru a nu se lipi. Turnăm vinul și amestecăm ușor permițând orezului să absoarbă lichidul.
Pași 3
Adăugăm roșiile deshidratate, supa de legume, sare, piper, parmezan și gustăm pentru a vedea dacă orezul este fiert.
Pași 4
În încheiere, adăugăm roșiile cherry, rucola și un plus de parmezan la servire.
Sfaturi în bucătărie
Putem adăuga niște smântână lichidă pentru gust și aspect.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Lasagna rulată cu ciuperci și brânză
Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna...
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină