Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Paste colorate cu porumb și șuncă
Paste în trei culori cu porumb, maioneză și șuncă.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
500 g paste în trei culori
100 g măsline negre fără sâmburi
200 g șuncă de porc
1 ou pentru maioneză de casă
1 praf chilii
1 lingură busuioc uscat
1 praf sare alimentară
Pași 1
Pastele se pun la fiert în apă clocotită, cu sare. Șunca se taie felioare și se prepară în maioneză dintr-un ou.
Pași 2
Pastele se spală și se scurg bine de apă, iar peste paste se adaugă o cutie de porumb, șunca tăiată felioare, maioneza, măslinele negre rondele. Se adaugă chilli, sare și busuioc uscat.
Pași 3
Se amestecă totul și se servesc reci. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.