Pinterest

Mâncare de legume la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 roșie mare, bine coaptă

2 cartofi

150 g gorgonzola

125 g mozarella

150 ml. smântână lichidă

50 g parmezan

150 g brânză feta

Sare

Piper

Oregano

Busuioc
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 roșie mare, bine coaptă

2 cartofi

150 g gorgonzola

125 g mozarella

150 ml. smântână lichidă

50 g parmezan

150 g brânză feta

Sare

Piper

Oregano

Busuioc
  1. Pași 1
    Se taie felii rotunde cartofii și roșia. Cartofii se fierb 10 minute. Se amestecă brânza feta cu smântâna lichidă, mozarella și brânza gorgonzolla.
  2. Pași 2
    Într-o tavă termorezistentă se pune un strat de cartofi, un strat de brânză, roșiile tăiate felii, conserva de porumb urmat de încă un strat de brânză.
  3. Pași 3
    Se condimentează cu sare, piper, oregano și busuioc. Se bagă în cuptorul reîncălzit la 200 grade, timp de 15-20 de minute. Se servește cald. Poftă bună!