Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Bouyourdi
Brânză cu legume și ou la cuptor.
Ușor
1 persoană
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 roșie bine coaptă
1/3 ardei gras
100 g brânză feta
1 ou
100 g cașcaval (Moeciu, Gouda, Gruyere, Kasseri)
1/2 lingură ulei măsline
Sare
Piper
Oregano
Chili
Ingrediente pentru 1 persoană
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 roșie bine coaptă
1/3 ardei gras
100 g brânză feta
1 ou
100 g cașcaval (Moeciu, Gouda, Gruyere, Kasseri)
1/2 lingură ulei măsline
Sare
Piper
Oregano
Chili
Pași 1
Se taie cubulețe roșia, care a fost fiartă dinainte și decojită. Se taie ardeiul felii subțirele și brânzeturile felii mai groase.
Pași 2
Într-un vas micuț, termorezistent, se pune jumătate din cubulețele de roșie, apoi jumătate din felioarele de ardei.
Pași 3
Se condimentează cu oregano, chili, sare și piper, apoi jumătate de brânzeturi se așează deasupra. Se pune restul de roșie peste ele, apoi restul de brânzeturi peste roșie și restul de ardei peste brânză. Se stropește cu puțin ulei.
Pași 4
Se acoperă bolul și se dă la cuptor la 200 C, pentru 20 minute. Se scoate din cuptor și se pune porumb și un ou peste compoziție și se mai lasă la cuptor încă 10 minute. Se servește imediat cu pâine proaspătă, făcută în casă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.