Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb
Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb.
Ușor
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
1 lămâie
2 crenguțe rozmarin
4 fileuri biban de mare
Sare
Piper
Pași 1
Se pune peștele la grătar și se condimentează când e gata. Se pune o crenguță de rozmarin între 2 bucăți de pește și se lasă la răcit.
Pași 2
Fasolea și porumbul se pun în tigaie cu puțin ulei de măsline, lămâie și 100 ml apă.
Pași 3
Se condimentează cu sare și piper și se servește împreună cu bibanul de mare și un pahar de vin alb. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...