Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Cuș-cuș cu legume și pulpe pe grill
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
14 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 conservă (400 g) Amestec de legume Rio Mix GOLD Bonduelle
200 g cuș-cuș
50 g unt
După gust sare
După gust piper
După gust busuioc
După gust oregano
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 conservă (400 g) Amestec de legume Rio Mix GOLD Bonduelle
200 g cuș-cuș
50 g unt
După gust sare
După gust piper
După gust busuioc
După gust oregano
Pași 1
Pulpele se spală, se dezosează și se condimentează cu sare, piper, busuioc și oregano. Se încinge o tigaie grill și se pun pulpele la prăjit.
Pași 2
În altă tigaie se pune untul la topit, în care se adaugă fasolea verde.
Pași 3
După 10 minute se pun și legumele din conservă și se mai lasă câteva minute pe foc.
Pași 4
Peste legume se adaugă cușcușul, peste care se toarnă 200 ml apă fierbinte și se lasă acoperit până se umflă cușcușul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...