Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
Pași 1
Tocăm ceapa și mărarul.
Pași 2
Punem jumătate din cantitatea de unt la topit în tigaia încinsă, apoi adăugăm ceapa tocată. Lăsăm să se gătească timp de 3 minute, apoi luăm de pe foc.
Pași 3
Punem restul de unt la topit într-o oală și adăugam ciupercile. Le lăsăm să se rumenească timp de 5-10 minute. Condimentăm după gust cu sare, piper și zeama de lămâie.
Pași 4
Adăugăm peste ciuperci ceapa gătită și smântâna lichidă. Mai lăsăm pe foc aproximativ 5 minute, amestecând continuu.
Pași 5
Presărăm mărarul tocat și servim preparatul cald.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.