Pinterest

Tocăniță de fasole franțuzească

Tocăniță tipic bulgărească preparată în fiecare casă.
Ușor
3 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

2 roșii

1 ceapă

2 morcovi

4 căței usturoi

2 linguri făină

Ulei

Sare

Boia de ardei

Piper

Cimbru

Pătrunjel tocat mărunt
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

2 roșii

1 ceapă

2 morcovi

4 căței usturoi

2 linguri făină

Ulei

Sare

Boia de ardei

Piper

Cimbru

Pătrunjel tocat mărunt

Rețete făcute cu

Fasole verde tăiată VAPEURFasole verde tăiată VAPEUR
  1. Pași 1
    Căliți următoarele ingrediente: ceapă, morcovii și usturoiul și după ce s-au înmuiat, se adaugă fasolea verde, cu puțin piper roșu.
  2. Pași 2
    Lăsați tocănița la foc mic, cu puțină apă.
  3. Pași 3
    Preparați un piure de roșii și adăugați-l dacă sosul scade, se condimentează cu sare și piper.
  4. Pași 4
    Pentru a îngroșa sosul, se adaugă făină, dizolvată în apă.
  5. Pași 5
    Cimbrul și pătrunjel sunt adăugate înainte de a stinge focul.

Sfaturi în bucătărie

Utilizați fasolea franțuzească Bonduelle în extra sezon când fasolea proaspătă nu se găsește.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!

  • Buchețele de fasole verde învelite în bacon

    Buchețele de fasole verde învelite în bacon

    Un preparat special, de savurat cu prietenii sau la masa festivă.

  • Fasole verde cu roșii și mărar

    Fasole verde cu roșii și mărar

    Un preparat cald de fasole verde cu usturoi și mult mărar! Foarte ușor de preparat și de savurat. Poate fi consumat ca aperitiv sau fel principal.