Somon teriyaki cu fasole verde și orez
Descoperă o rețetă asiatică, foarte gustoasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
400 g somon file
150 g orez
2 grăunți de usturoi
1 lingură ghimbir
4 linguri sos soia
2 linguri vin de orez
1 lingură zahăr
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingură amidon de porumb
30 g unt
Sare
Susan
400 g somon file
150 g orez
2 grăunți de usturoi
1 lingură ghimbir
4 linguri sos soia
2 linguri vin de orez
1 lingură zahăr
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingură amidon de porumb
30 g unt
Sare
Susan
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
400 g somon file
150 g orez
2 grăunți de usturoi
1 lingură ghimbir
4 linguri sos soia
2 linguri vin de orez
1 lingură zahăr
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingură amidon de porumb
30 g unt
Sare
Susan
400 g somon file
150 g orez
2 grăunți de usturoi
1 lingură ghimbir
4 linguri sos soia
2 linguri vin de orez
1 lingură zahăr
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingură amidon de porumb
30 g unt
Sare
Susan
- Pași 1Se călesc într-o tigaie usturoiul și ghimbirul pentru un minut. Se adaugă sosul de soia și vinul de orez. Se fierbe până când scade la jumătate. Se adaugă un praf de sare și zahărul. Când zahărul se dizolvă, se dă deoparte. Se trece printr-o strecurătoare fină. Cu jumătate din cantitate se stropește somonul și se lasă la macerat pentru o oră, iar restul se păstrează pentru mai târziu.
- Pași 2Între timp, se fierbe mazărea pentru 10 minute în apă cu sare și se pune la scurs. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă mazărea pentru un minut, se asezonează cu sare și se dă deoparte.
- Pași 3Se fierbe și orezul în apă cu sare, după cum scrie pe ambalaj.
- Pași 4După ce trece ora rezervată macerării, peștele se prăjește în uleiul rămas, pentru 4 minute pe fiecare parte.
- Pași 5Se încălzește sosul rămas și se adaugă peste el amidonul, care a fost dizolvat în puțină apă. Se ia de pe foc imediat ce se îngroașă.
- Pași 6Se așează mazărea și orezul pe o farfurie, deasupra se pun fileurile peste care se mai adaugă puțin sos îngroșat. Se presară susanul și se servește imediat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Descoperă și...