Pinterest

Sarmale în clătite

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine, Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

300 g făină

100 ml. lapte

30 ml. ulei de floarea soarelui

100 ml. apă minerală

Piper

100 g orez

100 g cașcaval

100 ml. sos de roșii
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine, Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

300 g făină

100 ml. lapte

30 ml. ulei de floarea soarelui

100 ml. apă minerală

Piper

100 g orez

100 g cașcaval

100 ml. sos de roșii

Rețete făcute cu

Ciuperci feliateCiuperci feliate
  1. Pași 1
    Se pregătește aluatul amestecând laptele, oul, făina, apa, uleiul, sarea și fasolea păstăi tocată. Când aluatul atinge o consistență uniformă, prăjiți clătitele.
  2. Pași 2
    Orezul îl fierbem în apă cu sare. Îl amestecăm cu legume și ciupercuțe tocate. Pe clătitele prăjite se pune o lingură mare din umplutură cu legume, după care se împăturesc sub formă de plic și se așează una lângă alta într-un vas de Jena.
  3. Pași 3
    Cașcavalul ras îl așezăm deasupra, cu un sos de roșii. Băgăm la cuptor clătitele, circa 30 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Creveți thailandezi cu orez

    Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.

  • Ciulama de ciuperci

    Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină