Pinterest

Salată de crudități cu calamar

Această combinație o să vă surprindă, o să vă încânte și cu siguranță o să vă tenteze!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

150 g calamari in ulei (conservă)

200 g varză roșie

5-6 roșii cherry

1 salată verde

1 lămâie

1 portocală

2-3 linguri ulei de măsline

2 lingură oțet balsamic

1 praf sare

1 linguriță zahăr

1 ardei iute
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

150 g calamari in ulei (conservă)

200 g varză roșie

5-6 roșii cherry

1 salată verde

1 lămâie

1 portocală

2-3 linguri ulei de măsline

2 lingură oțet balsamic

1 praf sare

1 linguriță zahăr

1 ardei iute
  1. Pași 1
    Se scoate calmarul din conservă și se lasă să se scurgă în sită. Se curăță salata verde și varza roșie, se spală și se lasă în sită.
  2. Pași 2
    Separat, se pregătește sosul. Sarea, zeama de lămâie, oțetul balsamic, zahărul, zeama de portocale și uleiul se amestecă și se lasă câteva minute la rece.
  3. Pași 3
    Se taie roșiile și se pun într-un bol împreuna cu salata și varza tocate. Se adaugă calmarul, porumbul și crutoanele. Sosul se toarnă spre sfârșit și se amestecă ușor, să nu se lase. Poftă bună!