Salată de crudități cu calamar
Această combinație o să vă surprindă, o să vă încânte și cu siguranță o să vă tenteze!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
150 g calamari in ulei (conservă)
200 g varză roșie
5-6 roșii cherry
1 salată verde
1 lămâie
1 portocală
2-3 linguri ulei de măsline
2 lingură oțet balsamic
1 praf sare
1 linguriță zahăr
1 ardei iute
150 g calamari in ulei (conservă)
200 g varză roșie
5-6 roșii cherry
1 salată verde
1 lămâie
1 portocală
2-3 linguri ulei de măsline
2 lingură oțet balsamic
1 praf sare
1 linguriță zahăr
1 ardei iute
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
150 g calamari in ulei (conservă)
200 g varză roșie
5-6 roșii cherry
1 salată verde
1 lămâie
1 portocală
2-3 linguri ulei de măsline
2 lingură oțet balsamic
1 praf sare
1 linguriță zahăr
1 ardei iute
150 g calamari in ulei (conservă)
200 g varză roșie
5-6 roșii cherry
1 salată verde
1 lămâie
1 portocală
2-3 linguri ulei de măsline
2 lingură oțet balsamic
1 praf sare
1 linguriță zahăr
1 ardei iute
- Pași 1Se scoate calmarul din conservă și se lasă să se scurgă în sită. Se curăță salata verde și varza roșie, se spală și se lasă în sită.
- Pași 2Separat, se pregătește sosul. Sarea, zeama de lămâie, oțetul balsamic, zahărul, zeama de portocale și uleiul se amestecă și se lasă câteva minute la rece.
- Pași 3Se taie roșiile și se pun într-un bol împreuna cu salata și varza tocate. Se adaugă calmarul, porumbul și crutoanele. Sosul se toarnă spre sfârșit și se amestecă ușor, să nu se lase. Poftă bună!
Descoperă și...













