Salată cu fâșii de vită și fasole albă
Un preparat minunat pentru zilele de vară!
Dificil
2 persoane
25 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Fasole albă Bonduelle
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Fasole albă Bonduelle
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
- Pași 1Tăiem ardeiul gras roșu în cuburi, roșiile cherry pe jumătate, ceapa mărunt, foaia de lasagna în bucăți triunghiulare, salata iceberg și ardeiul iute in feliuțe. Apoi tăiem perpendicular cu fibra și carnea de vită bavette.
- Pași 2Călim în ulei carnea bavette și asezonăm cu sare, piper, busuioc, oregano și boia afumată, adăugăm untul, ceapa roșie, ardeiul gras și ardeiul iute. Stropim cu vinul alb și adăugăm sosul sweet chilli și teriaki și supa bază de legume.
- Pași 3Prăjim în ulei încins bucățile triunghiulare de foaie de lasagna.
- Pași 4Adăugăm întrun bol salata, radicchio , rucola, roșiile cherry, fasolea albă, carnea de vită și sosul care devine dressing pentru salată, iar deasupra lipia crocantă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Descoperă și...