Plăcintă cu Porumb GOLD Chilli
O rețetă surprinzător de delicioasă!
Dificil
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (620 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 legături de ceapă verde
2 fire de rozmarin
250 g bacon
400 g carne tocată
Nucșoară, sare
Sos de roşii
1 ou
200 g aluat/foietaj
50 g branză cheddar
Coajă rasă de la o lime
Smântână
Salvie
2 legături de ceapă verde
2 fire de rozmarin
250 g bacon
400 g carne tocată
Nucșoară, sare
Sos de roşii
1 ou
200 g aluat/foietaj
50 g branză cheddar
Coajă rasă de la o lime
Smântână
Salvie
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (620 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 legături de ceapă verde
2 fire de rozmarin
250 g bacon
400 g carne tocată
Nucșoară, sare
Sos de roşii
1 ou
200 g aluat/foietaj
50 g branză cheddar
Coajă rasă de la o lime
Smântână
Salvie
2 legături de ceapă verde
2 fire de rozmarin
250 g bacon
400 g carne tocată
Nucșoară, sare
Sos de roşii
1 ou
200 g aluat/foietaj
50 g branză cheddar
Coajă rasă de la o lime
Smântână
Salvie
- Pași 1Tăiați baconul în bucăți mici și tăiați ceapa în inele, apoi prăjiți-le cu puțin unt. Adăugați carnea tocată și așezonați cu nucșoară și sare. Apoi adăugați sosul de roșii și usturoiul.
- Pași 2Apoi, peste amestec adăugați porumbul Bonduelle Chili. Se amestecă apoi conținutul cu un ou întreg.
- Pași 3Separat întindeți aluatul.
- Pași 4Plasați aluatul întro oală, adăugați brânza cheddar și coaja de la lime. Acoperiți cu aluatul ușor îndoit în mijloc și pe margini. Cu o pensula adăugați un strat subțire de smântână, astfel încât aluatul să nu se usuce în timpul coacerii.
Descoperă și...