Pinterest

Plăcintă cu Porumb GOLD Chilli

O rețetă surprinzător de delicioasă!
Dificil
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (620 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle

2 legături de ceapă verde

2 fire de rozmarin

250 g bacon

400 g carne tocată

Nucșoară, sare

Sos de roşii

1 ou

200 g aluat/foietaj

50 g branză cheddar

Coajă rasă de la o lime

Smântână

Salvie
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (620 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle

2 legături de ceapă verde

2 fire de rozmarin

250 g bacon

400 g carne tocată

Nucșoară, sare

Sos de roşii

1 ou

200 g aluat/foietaj

50 g branză cheddar

Coajă rasă de la o lime

Smântână

Salvie
  1. Pași 1
    Tăiați baconul în bucăți mici și tăiați ceapa în inele, apoi prăjiți-le cu puțin unt. Adăugați carnea tocată și așezonați cu nucșoară și sare. Apoi adăugați sosul de roșii și usturoiul.
  2. Pași 2
    Apoi, peste amestec adăugați porumbul Bonduelle Chili. Se amestecă apoi conținutul cu un ou întreg.
  3. Pași 3
    Separat întindeți aluatul.
  4. Pași 4
    Plasați aluatul întro oală, adăugați brânza cheddar și coaja de la lime. Acoperiți cu aluatul ușor îndoit în mijloc și pe margini. Cu o pensula adăugați un strat subțire de smântână, astfel încât aluatul să nu se usuce în timpul coacerii.