Pinterest

Pește cu lămâie și fasole galbenă

O rețetă ușoară și delicioasă!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle

2 linguri unt

500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe

2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele

40 ml. frișcă pentru gătit

Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi

Sare după gust

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle

2 linguri unt

500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe

2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele

40 ml. frișcă pentru gătit

Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi

Sare după gust

Piper
  1. Pași 1
    Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.
  2. Pași 2
    Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.
  3. Pași 3
    Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.