Pește cu lămâie și fasole galbenă
O rețetă ușoară și delicioasă!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri unt
500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe
2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele
40 ml. frișcă pentru gătit
Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi
Sare după gust
Piper
2 linguri unt
500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe
2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele
40 ml. frișcă pentru gătit
Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi
Sare după gust
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri unt
500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe
2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele
40 ml. frișcă pentru gătit
Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi
Sare după gust
Piper
2 linguri unt
500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe
2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele
40 ml. frișcă pentru gătit
Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi
Sare după gust
Piper
- Pași 1Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.
- Pași 2Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.
- Pași 3Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.
Descoperă și...













