Orez cu porumb
Rețeta originală de iarnă pentru diversificarea meniului.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
250 g orez
1 ceapă
2 roșii
Mentă
Uleiul pentru gatit
Sare
Piper
3 căței usturoi
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
250 g orez
1 ceapă
2 roșii
Mentă
Uleiul pentru gatit
Sare
Piper
3 căței usturoi
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
250 g orez
1 ceapă
2 roșii
Mentă
Uleiul pentru gatit
Sare
Piper
3 căței usturoi
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
250 g orez
1 ceapă
2 roșii
Mentă
Uleiul pentru gatit
Sare
Piper
3 căței usturoi
- Pași 1Căliți ceapa la foc mic, împreună cu ciupercile, ardeiul și usturoiul.
- Pași 2Apoi adăugați-le la roșii și orez și se lasă să fiarbă timp de 15 minute, înainte de a adăuga restul ingredientelor.
- Pași 3Condimentele sunt adăugate doar înainte de-a lua vasul de pe foc, după aproximativ 30 de minute.
Sfaturi în bucătărie
Puteți utiliza produse conservate Bonduelle.
Descoperă și...