Orez cu ciuperci și porumb
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
- Pași 1Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.
- Pași 2Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.
- Pași 3Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.
- Pași 4Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Descoperă și...