Maioneză
Un sos delicios pregătit în casă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 ouă
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
Ingrediente pentru 4 persoane
4 ouă
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
- Pași 1Înainte de a începe pregătirea maionezei, trebuie să ne asigurăm că toate ingredientele sunt la temperatura camerei.
- Pași 2Se separă gălbenușurile de albușuri. Apoi, se pun gălbenușurile într-un vas.
- Pași 3Se amestecă gălbenușurile cu oțetul, muștarul, sarea și piperul până compoziția devine cremoasă și tare și nu se va lipi de blender (2-3 min.). Se adaugă treptat uleiul, se amestecă tot timpul până când crema capătă consistență uniformă.
- Pași 4Se condimentează după gust.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Fajitas – delicii mexicane
Descoperă și...