Pinterest

Maioneză

Un sos delicios pregătit în casă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 ouă

3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă

1 linguriță sare

1 lingură muștar iute

1 plic de piper alb

2 linguri ulei din sâmburi de struguri
Ingrediente pentru 4 persoane
4 ouă

3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă

1 linguriță sare

1 lingură muștar iute

1 plic de piper alb

2 linguri ulei din sâmburi de struguri
  1. Pași 1
    Înainte de a începe pregătirea maionezei, trebuie să ne asigurăm că toate ingredientele sunt la temperatura camerei.
  2. Pași 2
    Se separă gălbenușurile de albușuri. Apoi, se pun gălbenușurile într-un vas.
  3. Pași 3
    Se amestecă gălbenușurile cu oțetul, muștarul, sarea și piperul până compoziția devine cremoasă și tare și nu se va lipi de blender (2-3 min.). Se adaugă treptat uleiul, se amestecă tot timpul până când crema capătă consistență uniformă.
  4. Pași 4
    Se condimentează după gust.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.

  • Fajitas – delicii mexicane

    Fajitas – delicii mexicane