Pinterest

Heringi în ulei

Pește marin sărat, marinat în ulei, cu ceapă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
500 g hering sărat

3 cepe

0.25 l ulei

Lapte pentru marinarea heringului

Ienibahar

Frunze de dafin
Ingrediente pentru 5 persoane
500 g hering sărat

3 cepe

0.25 l ulei

Lapte pentru marinarea heringului

Ienibahar

Frunze de dafin
  1. Pași 1
    Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).
  2. Pași 2
    Ceapa se taie în felii sau se toacă.
  3. Pași 3
    Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei
  4. Pași 4
    Borcanul se lasă o zi în frigider.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.