Fusilli cu porumb
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
300 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
300 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
- Pași 1Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu puțină sare, se fierb 8-10 minute, iar apoi se trec prin jet de apă rece. Se scurg de zeamă și se lasă la răcit. Între timp se fierb tare 2 ouă.
- Pași 2Maioneza se amestecă cu smântâna, se condimentează cu sare și piper și se acrește după gust cu zeamă de lămâie. Ciupercile se călesc 5 minute și se lasă la răcit.
- Pași 3Peste paste se pun porumbul, ciupercile, se adaugă și sosul de smântână, se amestecă ușor pană ce pastele se îmbracă în sos, după care se adaugă și pătrunjel.
- Pași 4Pastele se așează întro farfurie, se ornează cu felii de ouă fierte.
Descoperă și...