Pinterest

Coșulețe din bacon umplute cu legume

Un aperitiv delicios și foarte sănătos, cu legume mexicane.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

400 g bacon

100 g piept de curcan

200 g cașcaval

1/2 linguriță cu sare

1 vârf cuțit piper

1 linguriță cu cimbru
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

400 g bacon

100 g piept de curcan

200 g cașcaval

1/2 linguriță cu sare

1 vârf cuțit piper

1 linguriță cu cimbru

Rețete făcute cu

Amestec de legume Mexico Mix GOLDAmestec de legume Mexico Mix GOLD
  1. Pași 1
    Într-o tava pentru 6 brioșe, așezi câte 2-3 felii de bacon în fiecare adâncitură, astfel ca formele să fie îmbrăcate în interior.
  2. Pași 2
    Legumele mexicane (decongelate și bine scurse) se amestecă cu pieptul de curcan tăiat în cubulețe mici și se condimentează cu sare, piper și cimbru.
  3. Pași 3
    Pui cu lingura legumele în fiecare coșuleț, iar deasupra pui cașcaval ras.
  4. Pași 4
    Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 2030 de minute. Lași să se răcească pentru câteva minute și le scoți din tavă. Din această compoziție ies aproximativ 24 de coșulețe.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Rulouri cu ton și porumb

    Rulouri cu ton și porumb

    Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.

  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.