Coșulete cu mix de legume Bonduelle
O rețetă delicioasă pentru o masă în familie sau chiar o masă festivă!
Ușor
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
250 g Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle
250 g făină de grâu
3 ouă
150 g unt sau margarină
150 ml. ulei
1 ceapă roșie
250 g Cremă brânză cu smântână
150 g Cașcaval ras
250 g făină de grâu
3 ouă
150 g unt sau margarină
150 ml. ulei
1 ceapă roșie
250 g Cremă brânză cu smântână
150 g Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
250 g Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle
250 g făină de grâu
3 ouă
150 g unt sau margarină
150 ml. ulei
1 ceapă roșie
250 g Cremă brânză cu smântână
150 g Cașcaval ras
250 g făină de grâu
3 ouă
150 g unt sau margarină
150 ml. ulei
1 ceapă roșie
250 g Cremă brânză cu smântână
150 g Cașcaval ras
- Pași 1Se prepară din făină amestecată cu margarină sau untul moale, sare și un ou bătut, un aluat omogen, care se înfășoară în celofan și se dă la rece cel puțin 30 minute.
- Pași 2Se dau în câteva clocote cu apă și sare legumele congelate, care apoi se scurg și se lasă să se răcească. Se mixează bine albușurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenușurile. Se amestecă ușor albușurile bătute cu gălbenușurile, amestecate cu brânza și legumele fierte și călite un pic în ulei.
- Pași 3Din aluatul rece se întinde o foaie subțire din care decupăm cu gura unui pahar cercuri pe care mai apoi le așezăm în formele unse cu ulei Unisol și care se dau la copt cca.15 minute. Se scot din cuptor și se umplu cu amestecul de brânză și legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roșie și se mai dau încă 15 minute la copt.
- Pași 4Se oprește focul din cuptor, dar coșulețele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme și se servesc reci, ca aperitiv. Poftă bună!
Descoperă și...