1. >Rețete
  2. >Cannelloni cu ciuperci și pește

Cannelloni cu ciuperci și pește

O experiență culinară.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

4 cannelloni

1 fir de praz

200 g file de merluciu

200 g brânză topită

Sare

2 linguri cu făină

1 ou

2 linguri cu pesmet

1/2 lingură cu parmezan

Ulei pentru prăjit

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

4 cannelloni

1 fir de praz

200 g file de merluciu

200 g brânză topită

Sare

2 linguri cu făină

1 ou

2 linguri cu pesmet

1/2 lingură cu parmezan

Ulei pentru prăjit

Piper
  1. Pași 1
    Tăiați prazul și căliți-l la foc mic 5 minute, adăugați ciupercile tăiate și apoi peștele tăiat, prăjiți încă 3-4 minute.
  2. Pași 2
    Puneți brânza topită peste amestecul cu ciuperci. Amestecați bine, condimentați după gust și lăsați să se răcească.
  3. Pași 3
    Fierbeți cannelloni în apă cu sare. Scurgeți cannelloni și, când sunt reci, umpleți cu compoziția de ciuperci, cu ajutorul unui poș. Bateți oul.
  4. Pași 4
    Amestecați parmezanul cu pesmetul întrun castron. Dați pastele umplute prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmetul amestecat cu parmezan. Lăsați cannelloni la frigider 30 de minute, după care prăjiți în ulei încins până ce se formează o crustă aurie. Se servesc fierbinți.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!