Budincă de brânză de vaci cu morcovi
Este o mâncare foarte sănătoasă pentru copilași, chiar și pentru bebeluși care au peste 7 luni.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g brânză de vaci
1 lingură griș
1 linguriță făină albă
1 gălbenuș de ou
25 g unt
50 ml. lapte
1 lingură zahăr
250 g brânză de vaci
1 lingură griș
1 linguriță făină albă
1 gălbenuș de ou
25 g unt
50 ml. lapte
1 lingură zahăr
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g brânză de vaci
1 lingură griș
1 linguriță făină albă
1 gălbenuș de ou
25 g unt
50 ml. lapte
1 lingură zahăr
250 g brânză de vaci
1 lingură griș
1 linguriță făină albă
1 gălbenuș de ou
25 g unt
50 ml. lapte
1 lingură zahăr
- Pași 1Morcovii se scurg de apă și se mixează împreună cu brânza de vaci. Grișul se fierbe în lapte și se amestecă cu morcovul și brânzica, adăugând și făina.
- Pași 2Gălbenușul se amestecă cu zahărul, apoi se încorporează în compoziție.
- Pași 3Se pun într-o formă unsă și se coace la cuptor, în bain-marin, timp de 30-45 minute. Eu am ales un aranjament mai deosebit, pentru a atrage copii. Poftă bună!
Descoperă și...