Pinterest

Budincă de brânză de vaci cu morcovi

Este o mâncare foarte sănătoasă pentru copilași, chiar și pentru bebeluși care au peste 7 luni.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

250 g brânză de vaci

1 lingură griș

1 linguriță făină albă

1 gălbenuș de ou

25 g unt

50 ml. lapte

1 lingură zahăr
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

250 g brânză de vaci

1 lingură griș

1 linguriță făină albă

1 gălbenuș de ou

25 g unt

50 ml. lapte

1 lingură zahăr
  1. Pași 1
    Morcovii se scurg de apă și se mixează împreună cu brânza de vaci. Grișul se fierbe în lapte și se amestecă cu morcovul și brânzica, adăugând și făina.
  2. Pași 2
    Gălbenușul se amestecă cu zahărul, apoi se încorporează în compoziție.
  3. Pași 3
    Se pun într-o formă unsă și se coace la cuptor, în bain-marin, timp de 30-45 minute. Eu am ales un aranjament mai deosebit, pentru a atrage copii. Poftă bună!